Fõoldal
Vadászat
Árjegyzék
Galéria
Kapcsolat
Tagoknak
Tisztelt Látogató!

A Marosmenti Vadásztársaság nevében sok szeretettel köszöntjük honlapunkon! Engedje meg, hogy pár sorban bemutatkozzunk!

A Vt. területe az Alföld déli részén, a Maros partján fekszik. A társaság székhelye Makó, Magyarország legvirágosabb városa. Több kisebb település határolja úgy, mint Apátfalva, Királyhegyes, Rákos és Földeák. A terület déli határa a Maros. A vadászterület nagysága 12971,3 ha, melynek jelentõs része mezõgazdasági terület, csak a Maros-parti részeken az ártérben találhatóak kisebb-nagyobb erdõfoltok. A terület jellegébõl adódóan elsõsorban apróvad gazdálkodásra alkalmas, nagyvadként csak az õz van jelen, illetve esetenként vaddisznó is átvált a területen, fõként õsszel.

A vadásztársaság jelenleg 65 tagot számlál, és 5 fõ hivatásos személyzettel dolgozik. A társaság vadászháza Makón található, ahol az éves gyûlések, rendezvények és baráti találkozók lebonyolítására is lehetõség van.

A vadásztársaság nem csak a saját tagjainak, hanem vendégvadászoknak is biztosít vadászatokat az idényeknek és igényeknek megfelelõen. Magyar és külföldi vadászok is szívesen fordulnak meg nálunk, elsõsorban õzbakra és fácánra- mezei nyúlra keresik a lehetõséget, de több csoportot vadásztattunk már gerlére is.

Ha felkeltettük érdeklodését, állunk rendelkezésére, keressen minket, szívesen látjuk!